We kunnen ons best voorstellen dat je nog wat vragen hebt voor je je inschrijft. Kijk even of ze hieronder al een keer gesteld zijn en zo niet, neem dan contact op met de helpdesk zodat we je verder kunnen helpen!

Vóór Exxploraxxion 2017

Wanneer is Exxploraxxion 2017?

Exxploraxxion 2017 vindt plaats van vrijdag 29 september 2017 tot en met zondag 1 oktober 2017.

Waar vindt Exxploraxxion 2017 plaats?

Exxploraxxion 2017 vindt plaats op het Scoutinglandgoed in Zeewolde (en dus niet op Ada's Hoeve in Ommen zoals voorgaande jaren!)

Wat zijn de kosten voor Exxploraxxion 2017?

De kampprijs voor Exxploraxxion 2017 bedraagt voor zowel explorers als explorerbegeleiding 27,50 euro per persoon.

Hoe meld ik me aan voor Exxploraxxion 2017?

Aanmelden voor Exxploraxxion 2017 als deelnemer doe je hier
Aanmelden voor Exxploraxxion 2017 als medewerker doe je hier

Is er een helpdesk waar ik eventuele vragen kan stellen?

Vragen kun je stellen aan de helpdesk van Exxploraxxion 2017 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tijdens Exxploraxxion 2017

Wanneer zijn we welkom op het kampterrein in Zeewolde?

Op vrijdag 29 september 2017 zijn jullie vanaf 15:00uur werlkom om je kamp op te bouwen.

Waar mogen we onze tenten neerzetten?

De organsatie van Exxploraxxion 2017 wijst jullie terrein aan als jullie je bij aankomst aanmelden. Vanwege de veiligheid is het niet de bedoeling dat je je kamp zelf ergens anders gaat opbouwen.

Wanneer moeten we het kampterrein in Zeewolde verlaten hebben?

Vóór zondag 1 oktober 2017 om 15:00uur moeten alle deelnemers het terrein verlaten hebben. Deelnemers worden daarnaast gevraagd om al hun spullen en afval dan mee te nemen.

Wat wordt er van de explorerbegeleiding verwacht tijdens het weekend?

Ook van explorerbegeleiding wordt een actieve deelname verwacht tijdens Exxploraxxion. De explorerbegeleiding blijft verantwoordelijk voor hun eigen exploers tijdens het weekend.

Wat kunnen de explorers verwachten van Exxploraxxion?

De organisatie van Exxploraxxion heeft al een aantal gave activiteiten gepland staan om er ook dit keer weer een fantastische editite van te maken. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf leuke programma-ideeën te laten zien tijdens het weekend. Heb jij een gaaf, spannend, stoer of super creatief programa-idee dat je wil delen, dan kun je je hiervoor aanmelden bij het programmateam van Exxploraxxion via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Is het toegestaan om alcohol te nuttigen tijdens Exxploraxxion?

Het is voor zowel explorers als explorerbegeleiding niet toegestaan om alcohol en/of andere verdovende middelen te nuttigen tijdens Exxploraxxion 2017 op het Scoutinglandgoed in Zeewolde. Wij verwachten van de explorerbegeleiding dan ook dat zij hier op toezien. Tijdens het weekend zullen er geen alcoholische dranken geschonken worden.

Is er EHBO aanwezig tijdens Exxploraxxion?

Er zullen (gekwalificeerde) EHBO'ers aanwezig zijn op het landgoed bij het centraal gelegen infopunt. In geval van serieuze verwondingen of incidenten wordt de begeleiding dringend verzocht contact op te nemen met de organisatie, zodat er passende maatregelen genomen kunnen worden (bijvoorbeeld het laten komen van hulpdiensten). De organisatie staat namelijk in nauw contact met hulpdiensten.

Wat zijn de verdere kampregels van het kampterrein in Zeewolde?

De overige regels van het Scoutinglandgoed in Zeewolde kun je hier lezen.

Wat zijn de deelnemers- en medewerkersvoorwaarden?

De deelnemersvoorwaarden kun je hier vinden.

De medewerkersvoorwaarden kun je hier vinden.

Na Exxploraxxion 2017

Met wie kan ik contact opnemen voor de gevonden voorwerpen?

Kom je er na Exxploraxxion 2017 achter dat je iets kwijt bent? Misschien hebben wij het wel gevonden! Je kan in dat geval de helpdesk mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.