Een gaaf evenement als Exxploraxxion kost natuurlijk aardig wat voorbereidingstijd. Het organisatieteam (ook wel bekend als het OT) is er voor verantwoordelijk dat alles goed wordt voorbereid en uitgedacht zodat jullie tijdens Exxploraxxion niets anders te hoeven doen dan feesten en genieten. Hieronder stellen ze zich graag even voor.

 

 

Leons

Leon Krauts
Projectleiding

Hallo, Ik ben Leon Krauts, 45 jaartjes jong, en ik ga dit keer voor de eerste keer Exxploraxxion organiseren. Het is ook direct mijn eerste keer dat ik als projectleider mag fungeren op een landelijk evenement. Eerder heb ik wel meegewerkt aan Nationale Jamboree 2004.

Mijn scouting carrière ben ik begonnen toen ik 15 was. Indertijd als welpenleiding, later ook leiding gegeven aan scouts en een explorer afdeling begeleid. In deze tijd vele evenementen, kampen en acties georganiseerd en begeleid. Inmiddels geef ik geen direct leiding meer, maar ben wel met vele Scouting zaken bezig. Bij scouting Corvus Corone in Den Oever ben ik voorzitter, praktijkbegeleider en nog wat andere randfuncties. Binnen de regio geef ik trainingen (voornamelijk welpen). Hier ben ik ook bezig geweest als speltak organisator explorers. En nou dus ook weer landelijk.

Ik kijk erg uit naar Exxploraxxion en ga er vanuit dat we er met zijn allen een geweldig evenement van maken. En ik hoop velen van jullie daar, maar ook vooraf en/of daarna, te spreken en tegen te komen bij andere, altijd gezellige Scouting evenementen.

Nick

Nick Lurkin
Projectleiding

Ik ben Nick Lurkin, 32 jaar, en zit nu voor het eerst bij het organisatieteam van Exxploraxxion als secretaris. Zelf heb ik de Exxplorraxxion in 2013 meegemaakt als begeleider van de explorers bij de RSA 276 van Scouting Ruwaard van Puttengroep in Spijkenisse, waar ik nog steeds begeleiding ben. Inmiddels zit ik bijna 25 jaar op scouting en gaat het nog steeds niet vervelen! Ik vind het nu superleuk om dit supergezellige landelijke evenement voor explorers (lees: Exxploraxxion) nu van ‘de andere kant’ mee te maken en mee te organiseren. Ik kijk, hopelijk net als jullie, enorm uit naar het Exxploraxxion-weekend (zet in je agenda: van 29 september tot en met 1 oktober 2017!!)! 
Hopelijk zien we elkaar daar!? 

 

 

Marliess

Marlies van Geloven
Financiën

Hallo, ik ben Marlies van Geloven. Sinds een aantal jaar woon ik in Tilburg. De afgelopen jaren heb ik verschillende teams geholpen bij verschillende evenementen zoals de Jubjam100 en Scout-in meegeholpen. Voor Exxploraxxion 2017 let ik op alle eurootjes en zorg ik samen met mijn team er o.a. voor dat jullie muntjes kunnen kopen. Ik zie jullie graag bij Exxploraxxion 2017.

 

Domino

Domino Booij
Communicatie

Hoi, Ik ben Domino, 26 jaar jong en al lid van scouting sinds ik een klein welpje was. Voor Exxploraxxion ben ik verantwoordelijk voor alle communicatie. Je kunt hierbij denken aan stukjes in het Scouting Magazine en de teksten op onze website, maar ook aan berichtjes op Facebook en Instagram. Ook op communicatiegebied hebben we toffe ideeën voor dit evenement dus ik zie jullie graag op Exxploraxxion!

 

 


Geert

Geert Vermeulen
Veiligheid

Ik ben Geert Vermeulen hoofd veiligheid voor Exxploraxxion 2017. In mijn jaren bij Team Beveiliging (TOES) heb ik veel ervaring opgedaan en wil deze graag breder uitzetten. Door deze ambitie wil ik het team van Exxploraxxion versterken.

Mijn taak tijdens Exxploraxxion is dat het evenement veilig en beleidsmatig wordt nageleefd. En het aansturen van veiligheidsteam voor een goed en veilig evenement.

 

 loesmarjolein

Loes van Oostveen & Marjolein Smit 
Programma

Hoi, wij zijn Loes en Marjolein! Wij zijn hoofd programma van Exxploraxxion 2017! Loes zit al vanaf welp af aan bij de scouting. Daarnaast werkt Loes op een basisschool. Loes is een gezelschapsmens en houdt heel veel van kampvuurtjes stoken. Lekker gekke spontane dingen doen past ook bij ons. Marjolein is al van bever af bij de scouting en nu begeleidster bij haar toffe rowans van Ben Labre in De Bilt. Daarnaast is Marjolein ook leerkracht en staat ze 5 dagen per week voor groep 7/8. Dus kinderen all over the place. Als ze daar niet is, gaat ze shoppen en uit met haar vrienden! 

We zijn een super enthousiast team en zitten vol leuke ideeën. Het liefst horen wij ook al jullie toffe plannen voor Exxploraxxion! Dus kom maar op!

 

 Martijn

Martijn Drenthen
Productie

Ik ben Martijn Drenthen en ben 26 jaar.
Ik woon in Hardenberg. Ik werk in Hengelo als cnc-frezer.
Vorig jaar mocht ik als hoofd ondersteuning mee met het Nederlands contingent naar de Roverway.Binnen het OT heb ik de functie hoofd Productie. Wat houdt dat in?Ik ben er samen met Patrick verantwoordelijk dat al het materiaal aanwezig is tijdens het weekend. En uiteraard zorgen we voor een geweldig feest tijdens het weekend ;). 

 

Patrick
Patrick Baars
Productie

Ik ben Patrick 25 jaar oud. Eerst lid van Albert Schweitzerrgroep in Woerden en inmiddels landelijk vrijwilliger bij Scouting Nederland. De afgelopen jaren ben ik mee geweest naar meerdere nationale en internationale evenementen zoals de Nationale Jamboree maar ook bijvoorbeeld de Roverway.  Ik vind het erg gaaf om via scouting nieuwe vrienden te maken waar dan ook vandaan. Voor Exxploraxxion ben ik samen met Martijn verantwoordelijk voor de productie en de logistiek en dat doen wij uiteraard met alle andere vrijwilligers.

Tot in Zeewolde!

 

Nicole
Nicole Hartjes
HRM

Hee, ik ben Nicole en ik ben de HRM'er van Exxploraxxion. Ik zit al 18 jaar op scouting en ben meegeweest naar Ghana en naar de Wereld Jamboree in Japan. Ik doe mee met de exxploraxxion omdat ik zelf mijn exlo tijd super tof heb gevonden. Daarom vind ik het belangrijk dat de komende exxploraxxion super gaaf en onvergetelijk gaat worden.

 

  Tom
Tom Giesbers
Horeca

Ik ben Tom 23 jaar oud en sinds mijn 7e lid van scouting, nu geef ik leiding aan de scouts en ben roverscout. De afgelopen jaren heb ik naast activiteiten op mijn eigen groep, de prinses Amalia groep in zeist, ook meegewerkt aan regionale en landelijke evenementen zoals de Scout-in. Ik vind het leuk om op deze manier nieuwe mensen te leren kennen en ervaring op te doen met het organiseren van activiteiten voor verschillende speltakken. Exploraxion is daarom voor mij een goede uitdaging. Daar ga ik voor jullie het eten en drinken verzorgen samen met Denise en natuurlijk alle andere vrijwilligers! 

 

Denise
Denise van Os
Horeca

Hoii! Ik ben Denise van Os en samen met Tom regelen wij de horeca. Dus wij zorgen bijvoorbeeld dat er genoeg drinken is voor het feestje vrijdag- & zaterdagavond! En bijvoorbeeld ook het eten voor de medewerkers verzorgen wij =)Zelf doe ik mee aan Exxploraxxtion omdat ik een deelnemer ben van Programma Scouting Talent en wij hierbij mee moeten helpen met verschillende projecten. De Exxploraxxtion lijkt mij super leuk om te helpen organiseren, omdat het een relatief klein team is en ik dus goed kan zien hoe de organisatie van zo’n evenement werkt en wat er allemaal gedaan moet worden om Exxploraxxtion tot een succes te krijgen.

Ik hoop dat jullie een onvergetelijk weekend gaan hebben!Tot in Zeewolde!