Bij een gezellig feestweekend hoort natuurlijk ook een feestelijk leuk programma. Hieronder kun je alvast in grote lijnen lezen wat je te wachten staat aan activiteiten tijdens dit gave explorerweekend. Zorg dat je het niet mist!

Vrijdagavond

Je bent vanaf 17:00uur van harte welkom op het scoutinglandgoed in Zeewolde. Neem de tijd om je kampement op te bouwen en je tent op te zetten, maar zorg wel dat je op tijd klaar bent voor de spectaculaire opening! Na de opening kun je relaxen bij het kampvuur of natuurlijk een lekker feestje bouwen in de feesttent.

Lees hier alles over het programma van vrijdag!

Zaterdag

Zaterdagochtend begint het programma om 9:30 uur en zorg je dat je voor die tijd in ieder geval ontbeten hebt en weer fris en fruitig bent. Tijdens het ochtendspel krijg je de kans om nieuwe mensen te leren kennen en doe je kleinere activiteiten in wisselende teams. Lunchen doen we met zijn allen, met mooi weer kun je je tafels, stoelen, banken en lunch meenemen naar het activiteitenveld en bij slecht weer maken we het gezellig in de feesttent. Na de lunch is het tijd voor het activiteitenfestival waar je kennis kunt maken met diverse scouting evenementen, workshops kunt volgen en gewoon lekker kunt rondwandelen. Ook heb je de kans om jouw favoriete activiteit aan anderen te laten zien. Zijn jullie de beste hottubbouwers van Nederland? Ken je een gaaf spel dat je graag met zoveel mogelijk mensen wil delen? Heb je het gaafste zomerkamp ooit achter de rug en wil je dat idee heel Nederland rond laten gaan? Het kan allemaal!

Het avondeten maken jullie zelf klaar en kun je lekker rustig op je eigen kampterrein opeten. Zorg wel dat je de afwas op tijd af hebt, want dan kun je meedoen met het zaterdagavondspel. Tijdens dit spel is er voor ieder wat wils, van DJ-workshop tot het grote vampierenspel.

Na het spel steken we het kampvuur weer aan, maar echt warm en gezellig is het natuurlijk in de feesttent waar we een onvergetelijk themafeest voor jullie organiseren!

Lees hier alles over het programma van zaterdag!

Zondag

Op zondagochtend doen we lekker rustig aan en hebben we een relaxed programma. Daarna kunnen jullie meedoen aan 'Crazy 88', een lange lijst met toffe opdrachten die je zo creatief mogelijk moet uitvoeren en vastleggen met je telefoon. Uiteraard verdient de winnaar een toffe prijs!

Daarna is het helaas tijd om alles weer op te ruimen voordat we met z'n allen het evenement afsluiten, de prijzen uitreiken en moe maar voldaan weer richting huis vertrekken.

Lees hier alles over het programma van zondag!

Overkoepelende activiteit

Om het hele weekend iedereen bezig te houden zorgen we ook voor een activiteit die je tijdens de rustige momentjes, bijvoorbeeld tussen de activiteiten of terwijl je wacht tot de afwas klaar is, kunt doen.. Over deze activiteit volgt later nog meer informatie!