Friends and action

Waar : Activiteitenveld bij de Talaabpoel
Wanneer : zaterdag 30 september 2017 van 9.30 – 12.00 uur
Wat :
Op zaterdagmorgen zin in een uitdagend spel waarbij je steeds in verschillende groepjes allerlei activiteiten kunt doen? Kom dan naar Friends and action op het activiteitenveld bij de Talaabpoel.
Hier staan allerlei uitdagende activiteiten voor je klaar. Om deel te kunnen nemen kun je je vanaf 9.30 uur melden bij de infotent op het activiteitenveld voor een deelnemerskaartje. Hierop staat een symbool dat je nodig hebt om teams te maken. Na elke activiteit kun je wisselen van teamsamenstelling. Kortom je leert allerlei leuke mensen kennen, terwijl je je lekker kunt vermaken met allerlei uiteenlopende activiteiten.

 

Alles mag op zaterdag

Waar : Activiteitenveld bij het water en de steiger
Wanneer : zaterdag 30 september 2017 van 13.00 – 17.00 uur
Wat :
Na een heerlijke picknick is het tijd voor de activiteitenmarkt “Alles mag op zaterdag”.
Op deze markt kunnen jullie je meest toffe activiteit of spel aan elkaar presenteren, maar we hebben ook verschillende organisaties en evenementen uitgenodigd om samen een bruisende markt neer te zetten. Zo kun je hier kennis maken met de Wereld Jamboree, op zoek naar een uitwisselingsgroep in Frankrijk, leren hoe je alcoholvrije cocktails moet maken en nog veel meer.
Beleef van alles tijdens deze middag en verdien hier stempels mee op je stempelkaart in het programmaboekje. Bij voldoende stempels kun je een naambandje of een te gek polsbandje van Exxploraxxion 2017 ophalen bij de infotent.

 

Ready to exxplore

Waar : gehele terrein
Wanneer : zaterdag 30 september 2017 van 19.00 – 21.00 uur, tickets halen bij infostand Alles mag op zaterdag van 13.00 – 17.00 uur.
Wat :
Tijdens twee leuke workshoprondes kun je van allerlei activiteiten kiezen, zoals :

  • armband knopen voor 2 x 30 deelnemers;
  • dj-workshop voor 4 x 10 deelnemers;
  • alcoholvrije cocktails maken voor 2 x 30 deelnemers;
  • vampierenspel voor 6 x 20 deelnemers;
  • popcornoven maken 2 x 30 deelnemers;
  • grote spellen onbeperkt;
  • geocachen onbeperkt;
  • escaperoom 2 x 10 deelnemers.

Op zaterdagmiddag kun je tijdens Alles mag op zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur tickets halen bij de infostand voor een workshop naar keuze. Hier vind je ook het bord met het complete aanbod. Let op : Op is op.

 

Feest en kampvuur

Waar : in de Feesttent en bij de Kampvuurplaats
Wanneer : zaterdagavond 30 september 2017 21.00 – 24.00 uur
Wat :

Wat kies jij op de zaterdagavond? Wil je lekker uit je dak gaan tijdens het Four elements feest? Dat kan in de Feesttent. Dresscode is Four Elements. Dus kom jij als waternimf, reddende engel of aardmannetje? We dagen je uit om je helemaal te laten gaan. Niets is te gek en alles kan.
Of heb je meer zin in een gezellige avond bij het kampvuur? Bij de Kampvuurplaats is dan jou place to be. Bijkletsen met oude bekenden of juist ervaringen delen met je nieuwe vrienden? Het kan allemaal bij het kampvuur.
Een drankje mag natuurlijk niet ontbreken. Hiervoor kun je terecht bij de bar in de Feesttent.