Exxploraxxion 2017 wordt gehouden op Scoutinglandgoed Zeewolde (en dus niet in Ommen, voor de mensen die al vaker geweest zijn ;) ). Op deze pagina vind je meer info over het terrein en wat handige tips!

Aankomst

Exxploraxxion word gehouden het weekend na de Scout-In. Op vrijdagavond 29 september om 17.00uur gaan de poorten van het landgoed voor je open. Je komt via de hoofdingang het terrein op. Er is een Kiss & Ride voor iedereen die wordt afgezet en voor begeleiding die met de auto komt zullen we zorgen voor parkeergelegenheid. Auto's mogen het terrein niet op, dus zorg dat je zoveel mogelijk spullen in de aanhanger stopt.

Het terrein

Op de plattegrond kun je de globale indeling zien van het Scoutinglandgoed tijdens het weekend. Het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan nieuwe drainage op het terrein en er zijn meer sloten gegraven om de afwatering te verbeteren. Toch kunnen we niet garanderen dat het terrein er nog fantastisch uit ziet. Dat is voor een deel afhankelijk van het weer (vergeet dus geen zon mee te nemen!) en voor een deel van hoe het terrein achtergelaten wordt door de Scout-In, die het weekend vóór Exxploraxxion op het landgoed gehouden wordt.

Plattegrond

Op deze plattegrond kun je zien hoe het Scoutinglandgoed eruit ziet. Meer info over hoe het terrein ingedeeld gaat worden zullen we uiteraard later met jullie delen.

Plattegrond SLZ

Stoken en vuur

Verspreid over het scoutinglandgoed vind je betonblokken waarop je, in een kampvuurschaal, een kampvuur mag maken. Deze kampvuurtonnen worden door het landgoed beschikbaar gesteld. De organisatie zal aan jullie aangeven waar je een vuurtje mag stoken. Tip: op het landgoed mag niet gesprokkeld worden. Er is hout voor het kampvuur te koop, maar meenemen is goedkoper! ;).