Een van de Project leiders is Brechje van Ruiten. Ze zit 15 jaar op scouting en zorgt ervoor dat alles voor dit weekend in goede banen geleid zal worden.

Als explo van 2 maanden ging ze naar Exxploraxxion in 2013 en heeft hier een hele toffe tijd gehad. In 2017 is ze als algemeen medewerker aan de slag gegaan en dit zorgde ervoor dat ze deze Exxploraxxion een stapje meer wilde binnen het organisatieteam.

Brechje haar quote is ''Life is beter when you're laughing''. Een leuke scouting herinnering van haar is met uniform en das dwars door het veld en bos lopen naar je locatie en niemand die je er gek voor aankijkt. Haar meest waardevolle scouting ervaring is het leren van scouts en genieten met scouts uit verschillende landen. Tot slot wil ze het volgende nog even zeggen: ''het wordt voor explo, begeleiding en organisatie een weekend feesten, leren en genieten! Tot bij de opening!''

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, staan, lucht, brug, buiten en water

 

 

Onze tweede projectleider is Jelle de Hart. Hij is 16 jaar scout en als het goed is heb je als deelnemer niet zo veel met hem te maken. Hij en Brechje zorgen ervoor dat alle onderdelen samen gaan werken en uiteindelijk hebben ze de verantwoordelijkheid tijdens dit weekend.

''Exxploraxxion is een hartstikke mooi evenement, wij zouden het hartstikke leuk vinden als jullie met ons een geweldig feestje komen vieren met leuke, geweldige en leerzame activiteiten.''

Jelle zijn quote van de dag is ''een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!''. Het gekste wat hij binnen scouting heeft gedaan is een maand backpacken door IJsland voor en na de Moot. Zijn meest waardevolle ervaring is een Blair Atholl in Schotland. ''Daar heb ik ervaring opgedaan en mensen ontmoet die me het leven bij blijven.''

''Tot op Exxploraxxion 2020!!!''

   

 

 

Bart de Bree zit 34 jaar bij scouting en is onze HRM-er. Hij is verantwoordelijk voor het vinden, binden en boeien van de beste en leukste vrijwilligers. Tijdens Exxploraxxion zal hij vooral achter de schermen bezig zijn met het aan het werk houden en ondersteunen van de vrijwilligers die dit weekend mogelijk maken.

''Explorers zijn voor mij de tofste scouts die er bestaan en die verdienen een tof weekend. Daar wil ik graag mijn tijd en energie insteken'' en daarom zit Bart bij de organisatie!

Bart zijn quote is van Winnie de Poeh. Voor iedereen die deze niet kent: Beloof me dat je altijd zult onthouden dat je moediger bent dan je gelooft, sterker dan je lijkt en slimmer dan je denkt.

Het gekste wat Bart heeft mee gemaakt is meer dan 48 uur vastzitten op een vliegveld na kamp. Zijn meest waardevolle scouting ervaring zijn de Jamborees in Japan en de USA. Tot slot wil hij het volgende nog even kwijt ''Ben een beetje lief voor elkaar :)''

 

Ashley Flentge zit al heel wat jaren bij de scouting (35 ofzo...). Binnen Exxploraxxion 2020 is hij als penningmeester verantwoordelijk voor de centjes. Hij gaat er voor zorgen dat alles binnen budget blijft en dat jullie deelnemersbijdrage op een verstandige manier binnen Exxploraxxion wordt uitgegeven.

3 jaar geleden heeft hij als algemeen medewerker voor het eerst bij Exxploraxxion geholpen. ''Hartstikke leuk om te doen, zo veel enthousiaste explorers!''

Ashley zijn quote is ''het is geen probleem maar een uitdaging!''. Er gaan vaak zat dingen 'anders' dan gepland. Met de juiste instelling kun je van de meeste problemen een uitdaging maken waardoor die veel makkelijker, sneller en plezieriger is om op te lossen!

Hij heeft vele waardevolle Scouting ervaringen. ''Waar ik veel waarde aan hecht is die 2 keer dat ik als troepstaf een groepje jonge scouts in anderhalf jaar tijd heb mogen omvormen tot een hechte groep die met veel plezier naar de Wereld Jamborees in Zweden en Japan zijn geweest. Ervaring om nooit te vergeten!
Tot slot ''Geniet van de dingen die je doet, dat maakt het leven zoveel leuker!''

 
 
Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, buiten en natuur
Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, bril, boom, buiten en close-up

In 2002 is Dieuwertje Augustijn begonnen met scouting en sinds 2010 is ze actief op landelijk niveau. Ze is onze secretaris en is verantwoordelijk dat alles op tijd gebeurt en voor de inschrijvingen. Ze vind het erg leuk om grote activiteiten te organiseren en de deelnemers met een glimlach op hun gezicht rond te zien lopen op het weekend!

Dieuwertje haar quote is ''always look on the bright side of life''. Het gekste wat ze ooit mee gemaakt heeft is bij de Moot in IJsland liedjes zingen rond het kampvuur om 4 uur 's nachts terwijl het nog steeds licht was. Haar meest waardevolle scouting ervaring is de hoeveelheid mensen die ze ontmoet heeft door de jaren heen door scouting, zowel in Nederland als internationaal.

 

Hoofd programma neemt Daphne de Kort op zich. Ze is op scouting gekomen bij de kabouters, 10 jaar later is ze welpenleiding geworden voor 1,5 jaar en nu is ze bijna 1,5 jaar explorerbegeleiding. Ook doet ze mee aan een PST traject.

Daphne is verantwoordelijk voor het uiteindelijke programma en stuurt iedereen aan die daaraan mee werkt. Ze vind het belangrijk dat jullie als explorers zelf inspraak krijgen wat er allemaal te doen is, het is ten slotte voor jullie. Leuke programma ideeën kun je laten weten via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.outing.nl.

Daphne zit in het team omdat ze heel veel kan en wil leren van het organiseren van het weekend op deze schaal. Ook vind ze het super om te werken met explorers.

Haar quote van de dag is ''met confetti in je reet, is het feest bij elke scheet''. Ze kan niet zo goed kiezen wat het leukste is wat ze ooit het mee gemaakt. Elke opkomst, weekend of zomerkamp zit wel iets leuks maar geks, te veel om uit te kiezen. Haar meest waardevolle scouting ervaring is niet zo moeilijk: de Gilwell-training.
Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, staan, plant, boom, buiten en natuur

 

 

Chantal van Breugel is 19 jaar en zit 11 jaar op scouting. Binnen Exxploraxxion is ze hoofdproductie. Dat betekend dat ze ervoor zorgt dat we het kampterrein mogen gebruiken, er genoeg faciliteiten zijn zoals wc of water, en eigenlijk alles wat er gebouwd moet worden. Ze vond de Exxploraxxion, toen ze als deelnemer mee deed aan de vorige editie, ongelooflijk en wil daarom graag helpen bij de organisatie.

Chantal haar favoriete quote ooit is ''Handjes boven de slaapzak''. Het gekste wat ze ooit gedaan heeft is op Sherpa zomerkamp midden in de nacht wakker worden, gaan douchen en 4 uur later terug komen toen het al licht begon te worden...... Ze zegt over haar waarde van scouting ''Scouting is voor mij 1 grote waardevolle ervaring. Ik heb in mijn tijd als jeugdlid, maar ook als leiding zoveel geleerd en mijzelf ontwikkeld dat dit niet te vangen is in 1 moment. Scouting heeft mij gevormd en dat is het meest waardevol voor mij''.

Tot slot stel ik mezelf even voor. Ik ben Emma de Waal en ik zit 14 jaar bij scouting. Ik regel de communicatie voor en op het weekend. Daar zit ook de Facebook, Instagram (volg ons!) en de website bij. Ik zit bij de organisatie omdat ik explorers super tof vind en graag een bijdrage wil leveren aan een leuk weekend. Ook lijkt dit me een leuke uitdaging en tot zo ver is dat het zeker.

Mijn quote is: Scouting is allus. Het leukste wat ik heb meegemaakt waren mijn explorer kampen. Heb abseilen van random rotsen is wel echt iets wat ik nooit meer zal vergeten. Mijn meest waardevolle scouting ervaring is het leren kennen van mijn beste vrienden.

Ik heb enorm veel zin in het weekend! Als jullie vragen hebben, slide in de DM.

 
Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, zonnebril, buiten en natuur